مواد لازم:

کراکر نمکی                              یک و یک چهارم پیمانه

پودر شکر                                   یک چهارم پیمانه

بیسکویت ساده پودر شده                    یک چهارم پیمانه

کره ذوب شده                                       8 قاشق سوپخوری

کره بادام زمینی                                   4/3 پیمانه

 

مواد لازم برای رویه کیک:

پنیر خامه ای                                       300 گرم

تخم مرغ                                              3 عدد

خامه ترش                                            100 گرم

وانیل                                                    4/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:

1- ابتدا کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

2- کراکر پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط نموده و در قالب مورد نظر ریخته سطح آن را صاف و فشرده می کنیم.

3- کره ذوب شده را روی بیسکویت های فشرده شده می ریزیم و به مدت 8 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگرا د یا 350 درجه فارنهایت می پزیم.

4- سپس کره بادام زمینی را با کاردک روی بیسکویت های پخته و سرد شده می مالیم.

5- پنیر خامه ای و شکر را با همزن می زنیم تا یکدست شود.

6- تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد فوق افزوده و هر کدام را به مدت 5 دقیقه می زنیم.

7- وانیل و پس از آن خامه ترش را هم به ترکیب حاصله اضافه می نماییم.

8- فر را با حرارت 180 درجه سانتگراد روشن می کنیم.

9- مایه آماده شده را روی لایه کره بادام زمینی ریخته و به مدت 15 الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

10- بلافاصله پس از پخت دور کیک را از قالب جدا نموده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

11- در این زمان سس باتراسکاچ را روی چیز کیک ریخته و مجدداً در یخچال قرار داده تا سس خودش را بگیرد.

12- در انتها سطح کیک را با سس شکلات می پوشانیم.

                                                                                              

مواد لازم و طرز تهیه سس باتراسکاچ:

شکر قهوه ای                                           3/1 پیمانه

خامه صبحانه                                            2/1 پیمانه

کره                                                            25 گرم

 

تمامی مواد را روی حرارت ملایم قرر داده تا چند جوش بزند.

 

مواد لازم و طرز تهیه سس شکلات:

کره                                         25 گرم

شکلات سیاه رنده شده                        100 گرم

عسل یا گلدن سیروپ                           2 قاشق سوپخوری

خامه                                                       90 گرم

 

کره و شکلات را روی حرارت ملایم قرار داده سپس خامه و عسل را اضافه نموده کمی هم زده تا سس شکلات یکدست و صاف شود.

 

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : ۱۳٩٦/٦/۱۱ | ٩:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.