مواد لازم:

آرد سفید                                      4 پیمانه

ماست                                             دو یک دوم پیمانه

جوش شیرین                                2/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                                3 قاشق چایخوری

روغن جامد                                  1 پیمانه

تخم مرغ                                        6 عدد

شکر                                               2 پیمانه

وانیل                                              8/1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر                                    2 پیمانه

آب                                      یک و یک دوم پیمانه

گلاب                                   2/1 پیمانه

هل ساییده                         1 قاشق چایخوری

زعفران                              1 قاشق چایخوری


 

 

طرز تهیه:

1- ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

2- زرده و سفیده تخم مرغها را جدا نموده- سفیده ها را با همزن می زنیم تا پف کرده و از ظرف نریزد.

3- زرده های تخم مرغ ر  به تنهایی با همزن زده- تا تغییر رنگ بدهد. سپس شکر و وانیل را اضافه نموده و به هم زدن ادامه داده تا زرده کرم رنگ و کشدار شود.

4- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به آرد گندم اضافه می نماییم.

5- آرد گندم و آرد برنج را جداگانه الک می کنیم.

6- بیکینگ پودر و جوش شیرین را ب ماست اضافه نموده تا ماست پف کند.

7- ماست پف کرده را به زرده های تخم مرغ اضافه می نماییم.

8- آرد برنج را افزوده و مواد را هم می زنیم و پس از 2 دقیقه روغن زده شده را اضافه می کنیم.

9- پس از اینکه مواد خوب مخلوط شد- مقداری آرد سفید و مقداری ماست پف کرده اضافه می نماییم.

10- این کار را ادامه داده تا آرد و ماست تمام شود.

11- قالب مورد نظر را چرب نموده و آرد پاشی می کنیم.

12- مایه کیک را در قالب 30X40 ریخته و در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه می پزیم.

13- پس از پخت شربت ولرم شده را روی کیک داغ می ریزیم.

14- کیک را به شکل لوزی برش زده و برای تزیین از پودر نارگیل یا پسته  و یا هر دو استفاده می نماییم.

 

نکته:

 آرد برنج را قبل از اضافه نمودن روغن- داخل مواد می ریزیم تا کمی ری کند.

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی کرج , کیک شربتی , عصرانه , کیک با فر


تاريخ : ۱۳٩٦/٦/۱۳ | ٩:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.