مواد لازم:

آب سرد ..............  یک‏چهارم پیمانه

ژلاتین............. یک‏ قاشق سوپخوری

شکر.................یک پیمانه

آب‏جوش.............. یک‏دوم پیمانه

آب‏لیمو.............چند قطره

وانیل.............. یک‏هشتم قاشق چایخوری

نارگیل پودر شده.................. یک‏دوم پیمانه (طلایی شده‏ی پر رنگ)

نارگیل پودر شده..............یک‏دوم پیمانه (طلایی شده‏ی کم رنگ)


طرز تهیه:

1- شکر و آب‏جوش را روی حرارت قرار می‏دهیم.

2- پودر ژلاتین را طبخ بن‏ماری کرده و به شربت که کمی غلیظ شده اضافه می‏کنیم.

3- سپس ظرف را از روی حرارت برمی‏‏داریم تا کمی سرد شود بعد با هم‏زن برقی با درجه‏ی تند خوب می‏زنیم، وانیل و آب‏لیمو را با آن مخلوط کرده و پودر نارگیل کم رنگ را اضافه می‏کنیم تا کاملاً سفت و غلیظ شود.

4- کف ظرف باقلوا را پودر نارگیل پر رنگ ریخته و مواد را در آن می‏ریزیم.

5- مجدداً روی آن پودر نارگیل می‏پاشیم، 2 ساعت در فریزر قرارداده؛ سپس بیرون آورده و برش می‏دهیم و می‏توان با پودر پسته آن را تزیین کرد.

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: عصرانه , آموزش آشپزی کرج , مارش مالا , شیرینی بدون آرد


تاريخ : ۱۳٩٦/٦/۱۳ | ٩:٥٠ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.