گوشت چرخ‏ کرده ۳۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
پوره‏ ی گوجه‏ فرنگی ۱۵۰ گرم
نخودفرنگی ۱۵۰ گرم
رب گوجه‏ فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل به مقدار لازم
شکر ۲ قاشق سوپخوری
آب‏لیمو ۲ قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
سویاسس ۲ قاشق سوپخوری
کچاپ ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم خمیر پای:

ماست سفت یک پیمانه
مایع خمیر یک قاشق چایخوری
روغن مایع یک‏ چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق چایخوری برای عمل آوردن مایع خمیر
آب یک‏ دوم پیمانه
نمک به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم

 

۱- قالب‏های مافین را چرب کرده، خمیر پیراشکی را گِرد قالب زده و درون ظرف می‏گذاریم.

۲- مایع را درون آن ریخته و با خمیر روی آن درب می‏گذاریم و با برس زرده‏ ی تخم ‏مرغ را روی آن می مالیم.

۳- روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده، برای ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه‏ ی سانتی‏گراد می‏پزیم با سس گوجه سرو می‏کنیم.ز

طرز تهیه سس:

۱- پیاز را نگینی خرد کرده و تفت داده و گوشت را به آن اضافه می‏کنیم.

۲- رب‏ گوجه ‏فرنگی را جداگانه تفت می‏دهیم و گوجه‏ فرنگی بدون پوستِ له شده را به آن اضافه می‏کنیم.

۳- نخودفرنگی را پخته، همراه با رب‏ گوجه، شکر، آب‏لیمو یا کچاپ و سویاسس به گوشت  اضافه می‏کنیم.

طرز تهیه خمیر پای:

۱- مایع خمیر را با شکر مخلوط کرده و با یک‏ دوم پیمانه آب ولرم مخلوط می‏کنیم.

۲- بعد از عمل آمدن مایع خمیر، ماست سفت، تخم مرغ و روغن مایع را اضافه می کنیم.

۳- آرد را با نمک مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم، آرد را به حدی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

۴- خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت می‏دهیم، سپس آن را روی میز آردپاشی شده باز کرده،‌ قالب زده و داخل قالب مافین قرار می‏دهیم.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش آشپزی کرج , غذای خمیری , پپای گوشت مرغ و کوجه فرنگی , آشپزی بین الملل


تاريخ : ۱۳٩٦/۸/۳ | ۱٢:٤٧ ‎ق.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.