اگر وقت ، حوصله و علاقه به شیرینی پزی دارید. و البته دلتون یک دسر بینظیر میخواد ، که در هیچ مغازه ای هم پیدا نمیکنید ، برید سراغ این دسر. با چاشنی عشق بخورید لذیذتر میشه.قلب

 


مواد لازم کیک اسفنجی:

 

آرد                       یک‏سوم پیمانه (معادل 34 گرم)

تخم‏مرغ                 2 عدد

شکر                     یک‏سوم پیمانه سرخالی (معادل 45 گرم)

بیکینگ‏پودر           یک ‏و یک‏چهارم قاشق سوپخوری

آرد ذرت               یک قاشق سوپخوری سر پُر

وانیل مایع             دو قطره

آّب جوش             یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

 

-1 فر را با حرارت 350 درجه‏ی فارنهایت یا 175 درجه‏ی سانتی‏گراد گرم می‏کنیم.

-2 زرده‏های تخم‏مرغ را با شکر و وانیل می‏زنیم تا کرم رنگ شود و بعد آب‏جوش را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‏دهیم تا حجم مواد دو برابر شود.

-3 آرد، بیکینگ‏پودر و آرد ذرت را 3 بار الک می‏کنیم و در دو مرحله به مواد فوق اضافه می‏کنیم.

-4 سفیده‏های تخم‏مرغ را در ظرف تمیزی ریخته و با همزن می‏زنیم تا کاملاً فرم بگیرد.

-5 سفیده‏های فرم گرفته را با مواد کیک مخلوط کرده و به وسیله‏ی لیسک آرام و به حالت دورانی مخلوط می‏کنیم.

-6 مایه‏ی کیک را داخل قالب می‏ریزیم و 15 دقیقه در طبقه‏ی وسط فر قرار می‏دهیم تا بپزد.

-7 کیک را پس از سرد شدن به اندازه‏ی کف قالب 20 سانتی‏متری برش می‏زنیم.

-8 کیک را به آرامی به صورت افقی نصف می‏کنیم و داخل قالب کمربندی قرار می‏دهیم.

-9 یک کاغذ روغنی را به عرض 12 سانتی‏متر و به طول 25 سانتی‏متر به دور کیک، از داخل قالب قرار می‏دهیم و دو سر آن را با گیره‏ی کاغذ ثابت می‏کنیم.

-10 مواد موس را روی کیک می‏ریزیم و پس از بسته شدن، هلو و ژله پرتقال را روی موس قرار می‏دهیم.

-11 پس از اینکه موس کیک آماده شد، کمربند قالب را باز می‏کنیم و کاغذ روغنی دور دسر را به آرامی از موس جدا می‏کنیم.

-12 دسر را در ظرف زیبایی قرار داده و سرو می‏کنیم.

مواد لازم موس:

 

شکلات سفید خردشده           150 گرم

پنیر خامه‏ای                        یک پیمانه (معادل 200 گرم)

پودر شکر                           یک‏دوم پیمانه (معادل 60 گرم)

آب پرتقال تازه                    یک‏دوم پیمانه (معادل 80 گرم)

پودر ژلاتین                        یک‏دوم قاشق سوپخوری (معادل 15 گرم)

خامه‏ی شیرین شده             یک ‏و یک‏دوم پیمانه (معادل 300 گرم)

آب                                  یک‏دوم پیمانه (معادل 80 گرم)

طرز تهیه:

 

-1 شکلات تخته‏ای خردشده را روی بخارکتری قرار می‏دهیم تا ذوب شود.

-2 پنیر خامه‏ای و پودر شکر را با همزن می‏زنیم تا کرم مانند شود.

-3 پودر ژلاتین را با آب و آب پرتقال تازه، روی بخار کتری قرار می‏دهیم تا ذرات ژلاتین کاملاً ذوب شده و ژلاتین شفاف شود.

-4 سفیده‏های تخم‏مرغ را با همزن برقی می‏زنیم تا فرم بگیرد. سپس به آرامی با خامه مخلوط می‏کنیم.

-5 شکلات سفید ذوب شده را با پنیر خامه‏ای، پودر شکر و ژلاتین حل شده با مفتول مخلوط می‏کنیم و سفیده‏های تخم‏مرغ و خامه را اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم می‏زنیم.

-6 مایه‏ی موس را روی کیک می‏ریزیم و آن را صاف می‏کنیم و در یخچال قرار می‏دهیم تا کاملاَ ببندد.

تاپینگ اورنج (رویه‏ی پرتقالی)

مواد لازم:

 

آب پرتقال تازه                یک پیمانه + یک قاشق سوپخوری (معادل 180 گرم)

شکر                            یک‏سوم پیمانه (معادل 50 گرم)

پودر ژلاتین                   یک قاشق سوپخوری (معادل 10 گرم)

طرز تهیه:

 

 

-1 آب پرتقال، شکر و پودر ژلاتین را دخل کاسه‏ی استیل می‏ریزیم و روی بخار کتری قرار می‏دهیم تا ژلاتین حل شود. سپس صبر می‏کنیم تا سرد شود.

 

-2 کمپوت هلو را به صورت پره‏های پرتقال اسلایس می‏کنیم و روی موس می‏چینیم.

 

-3 مواد ژله‏ی پرتقال را به آرامی روی هلوها می‏ریزیم و دوباره در یخچال قرار می‏دهیم تا بسته شود.

 

-4 قبل از درآوردن کیک از قالب با احتیاط، کاغذ روغنی را جدا می‏کنیم.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش آشپزی کرج , آموزش دسر کرج , دسر فانتزی , آموزش شیرینی پزی کرج


تاريخ : ۱۳٩۳/٢/۱٢ | ٤:٠٥ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.