ایندفعه یک نان خیلی راحت براتون آماده کردیم که در هر مناسبتی بدردتون میخورد. بخصوص بچه ها خیلی دوست دارند .چاشنی عشق یادتون نره.         قلب


پنیر گودا یا پارامسان              100 گرم

کره                        100 گرم

پنیر خامه ‏ای      یک‏ دوم پیمانه

خامه                            یک پیمانه

نمک                            یک ‏دوم قاشق چایخوری

پودر پاپریکا                   یک‏ قاشق چایخوری

بیکینگ‏پودر                  یک ‏دوم قاشق چایخوری

آرد                                        250 گرم

زرده‏ی تخم‏مرغ برای تزیین           2 عدد

دانه‏های تزیینی خشخاش، زیره، کنجد، پودر پسته، بادام نیمه شده  مقداری

 

طرز تهیه:

 

1- پنیر را با کره ‏ی نرم شده مخلوط کرده و خامه، پودر پاپریکا را به آن اضافه می‏کنیم.

2- بیکینگ ‏پودر را با آرد و نمک مخلوط می‏کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. (خمیر نباید به دست بچسبد)

3- خمیر نرم را به 2 یا 3 قسمت تقسیم می‏کنیم.

4- خمیرها را درون کاغذ آلومینیومی پیچیده و 2 ساعت در یخچال قرار می‏دهیم.

5- فر را از قبل با حرارت 180 درجه ‏ی سانتی‏گراد گرم می‏کنیم.

6- خمیرها را تک‏تک روی سطح صاف آردپاشی شده و به ضخامت 6 سانتی‏متر باز می‏کنیم.

7- با قالب‏های کوچک خمیر را قالب زده، خمیرها را روی کاغذ روغنی درون فر قرار می‏دهیم.

8- زرده ‏ی تخم‏ مرغ را کمی نمک زده و روی نان‏ها می‏مالیم و با دانه‏های تزیینی آن را تزیین می‏کنیم.

9- نان‏ها را 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‏دهیم.

 

پیشنهاد:

 

می‏توانیم نان‏ها را بپزیم؛ سپس 80 گرم پنیر گودا یا پارامسان را با 125 گرم پنیر تازه مخلوط کرده و یک عدد زرده‏ی تخم‏مرغ، مقداری نمک و فلفل و یک قاشق چایخوری پودر پاپریکای شیرین و یک‏چهارم قاشق چایخوری آویشن را با آن مخلوط می‏کنیم و مواد را در قیف ریخته و روی نیمه نان‏ها قیف زده و نوش جان کنید.

 

هر قطعه در حدود 45 کالری انرژی دارد.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش آشپزی کرج , آشپزی فوری , نان , اردور


تاريخ : ۱۳٩۳/٢/۳٠ | ۸:۱۸ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.