تا حالا کیک تولد درست کردید.اولش فکر میکنید خیلی سخته ولی میشه به روشهای ساده تر هم آنرا تزئین کرد.اگر دوست دارید مطالب را دنبال کنید .قول میدم کیک تولد امسالتان دستپخت خودتان خواهد بود.قلب

 


کیک تولد         Sponge Cake

 

مواد لازم برای تهیه ‏ی کیک اسفنجی:

 

تخم ‏مرغ                               6 عدد

آرد سفید                             یک‏ و‏یک دوم پیمانه (معادل 150 گرم)

بیکینگ ‏پودر                         2 قاشق چایخوری

آرد ذرت                      یک پیمانه (معادل 100 گرم)

شکر                                    یک‎‏و‏یک دوم پیمانه‏ی سرخالی (معادل 250 گرم)

آب جوش                             4 قاشق سوپخوری

وانیل                                   یک هشتم قاشق چایخوری

نمک                                   یک هشتم قاشق چایخوری

کرم تارتار                             یک هشتم قاشق چایخوری

پرتقال پوست رنده شده            2 قاشق چایخوریطرز تهیه:

-1 فر را با حرارت 175 درجه سانتی‏گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم می‏کنیم.

-2 سفیده و زرده تخم‏ مرغ را جدا می‏کنیم. سفیده را همراه با کرم تارتار می‏زنیم تا فرم بگیرد،به طوری که وقتی ظرف را وارونه نگه داریم از ظرف نریزد.

-3 زرده‏ های تخم ‏مرغ را با شکر و وانیل می‏زنیم تا کِرم رنگ و کش‏دار شود.

-4 پوست پرتقال رنده شده، نمک و آب جوش را اضافه و مخلوط می‏کنیم.

-5 آرد  ذرت، آرد گندم و بیکینگ‏پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک می‏کنیم.

-6 آردهای الک شده را به مخلوط زرده و شکر اضافه می‏کنیم.

-7 سپس سفیده ‏های تخ م‏مرغ را به مواد فوق اضافه کرده و به وسیله لیسک پلاستیکی به حالت دورانی و خیلی آهسته مخلوط می‏کنیم.

-8 کف قالب 25 سانتی‏متری را با کاغذ روغنی می‏پوشانیم.

-9 مایه‏ ی کیک را در قالب ریخته و سطح مایه کیک را با پالت صاف می‏کنیم.

-10 قالب را 45 دقیقه در طبقه‏ی وسط فر قرار می‏دهیم.

نحوه ‏ی دکور کیک

مواد لازم:

 

خامه فرم گرفته                   750 گرم

رنگ مجاز خوراکی                چند قطره

وانیل مایع                          چند قطره

نان بستنی قیفی                  4 عدد

طرز تهیه:

 

-1 زمانی که کیک کاملاً خنک شد، از قالب جدا می‏کنیم و خرده‏های کیک را با قلم مو از اطراف آن پاک می‏کنیم. (بهتر است قبل از دکور کیک آن را دو تا سه ساعت در فریزر قرار دهیم)

-2 با در نظر گرفتن ارتفاع کیک آن را با چاقوی اره‏ ای مخصوص به 2 تا 3 قسمت مساوی برش می‏زنیم. (اگر چاقوی اره ‏ای در دسترس نمی باشد. می‏توانیم با یک رشته نخ نایلونی یا نخ دندان کیک را برش بزنیم. به این طریق که یک نخ نایلونی را دور کیک قرار داده و دو سر نخ را در جهت مخالف هم می‏کشیم)

-3 قسمت زیر کیک را روی صفحه ‏ی گر ودن قرار می‏دهیم و سطح آن را شربت قند آب کمپوت آناناس، خامه‏ ی شیرین شده‏ ی رقیق و یا آب پرتقال مرطوب می‏کنیم.

-4 سپس مقداری خامه‏ی فرم گرفته روی کیک قرار داده و با پالت صاف می‏کنیم.

-5 در صورت تمایل روی خامه را با موز یا آناناس خردشده، گردوی نگینی شده و یا شکلات چیپسی می‏پوشانیم و روی آن مقداری خامه می‏مالیم.

-6 لایه ‏ی دوم کیک را روی برش اول قرار داده و با دست کمی فشار می‏دهیم تا دو لایه به هم بچسبد.

-7 همین کار را روی لایه‏ ی دوم تکرار کرده و برش سوم را روی لایه‏ی دوم قرار داده و کمی فشار می‏دهیم.

-8 دیواره و سطح کیک را با یک لایه ‏ی نازک خامه یا مارمالاد زردآلو می‏پوشانیم و یک ساعت در یخچال قرار می‏دهیم.

-9 بقیه‏ ی خامه را با رنگ موردنظر مخلوط کرده و مطابق تصویر کیک را تزیین می‏کنیم.

نکته:

 

می‏توانیم برای میانه‏ ی کیک به جای خامه از کرم انگلیسی و یا کرم پاتی‏سیر استفاده کنیم.

- در فر را تا قبل از 20 دقیقه باز نمی‏کنیم چون پف کیک می‏خوابد.

- برای امتحان پخت کیک، یک سیخ کباب چوبی را داخل کیک فرو می‏بریم و اگر از مایه ‏ی کیک به آن نچسبد کیک پخته است.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی کرج , کیک تولد , آموزش آشپزی کرج , آموزش هتلداری کرج


تاريخ : ۱۳٩۳/۳/۳ | ۱:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.