یک بیسکوییت مناسب تولد ، عید ، تغذیه مدرسه ، و خلاصه اچار فرانسه است نوش جان .البته با قلب

 

 


بیسکویت پنیر (آمریکایی)

 

سطح کار:  متوسط 

سرو برای 8 کودک

مواد لازم:

کره یا روغن جامد             یک ‏دوم پیمانه

پنیر خامه ‏ای                    یک‏ دوم پیمانه

پودر شکر                        یک‏ دوم پیمانه

زرده ‏ی تخم ‏مرغ                یک عدد

نمک                             یک پنس

وانیل                             یک‏ هشتم قاشق چایخوری یا 3 قطره

 

طرز تهیه:

1-      کره و پودر شکر را می‏زنیم تا پف کند و سفید شود.

2-     زرده‏ ی تخم‏ مرغ، وانیل و پنیر خامه‏  ای را مخلوط می‏کنیم.

3-   نمک را با آرد مخلوط کرده؛ سپس آن را الک می‏کنیم و آرام ‏آرام به مواد بالا اضافه می‏کنیم، می‏توانیم با نوک انگشت به خورد بقیه مواد بدهیم.

4-   خمیر را در کیسه‏ ای قرار می‏دهیم تا نیم ساعت استراحت کند.

5-   سپس آنرا به قطر 5/0 سانت باز کرده و به دلخواه قالب می‏زنیم.

6-    سینی فر را کاغذ انداخته، با حرارت 135 درجه‏ ی سانتی‏گراد به مدت 30 دقیقه می‏پزیم.

7-   می‏توانیم بیسکویت را با کرم رویال رنگی تزیین کنیم.

طرز تهیه ‏ی کرم رویال:

1-      دو عدد سفیده‏ ی تخم ‏مرغ را می‏زنیم تا فرم بگیرد.

2-     150 گرم پودرقند الک شده را کم ‏کم به آن اضافه کرده تا مایع نسبتاً سفتی بدست بیاید. (می‏توان آن را به رنگ‏های دلخواه درآورد)

نکته: می‏توان قبل از پخت، خلال دندان را خیس کرده و در انتهای بیسکویت قرار داده تا بعد از پخت بتوان آن را به فرم‏های مختلف تزیین کنیم. خیس کردن خلال مانع از سوختن آن در فر می‏شود.

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی کرج , آموزش دسر کرج , بیسکوییت , شیرینی خشک


تاريخ : ۱۳٩۳/۳/۱۳ | ٩:٢٧ ‎ق.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.