دوستان خوبم فصل توت فرنگی است چند دستور کیک ونوشیدنی براتون اماده کردیمامیدوارم تهیه کنید و با لذت نوش جان کنید.قلب

 

 


مواد لازم:

 

کیک اسفنجی یا نان رولت دو تخم ‏مرغی         یک عدد

پنیر خامه‏ ای                      200 گرم

شکر                                یک‏ چهارم پیمانه معادل 50 گرم

خامه‏ ی فرم گرفته               200 گرم

پودر ژلاتین                       2 قاشق چایخوری

آب                                  یک‏ چهارم پیمانه

آب‏لیموترش تازه                 یک قاشق سوپخوری

وانیل                               یک ‏چهارم قاشق چایخوری

اسانس توت ‏فرنگی               چندقطره

توت‏فرنگی                       250 قطره مواد لازم براق کننده رویه Glaze

پودر آگارآگار                      یک چهارم قاشق چایخوری

شکر                                 50 گرم

آب                                    100 میلی لیتر

 

طرز تهیه:

-1 کف قالب کمربندی به قطر 17 سانتی‏متر را با کاغذ روغنی می‏پوشانیم.

-2 کیک اسفنجی یا نان رولت را به اندازه‏ ی قالب می‏بریم و روی کاغذ روغنی قرار می‏دهیم. (می‏توانیم سطح کیک را با شربت بهارنارنج کمی مرطوب کنیم)

-3 شکر را به پنیر خامه‏ای اضافه کرده و می‏زنیم.

-4 خامه‏ی فرم گرفته، وانیل و آب لیموترش تازه را به ترکیب شکر و پنیر خامه‏ای اضافه می‏کنیم و هم می‏زنیم.

-5 یک ‏چهارم پیمانه آب را در ظرف مناسبی می‏ریزیم و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و روی بخار کتری قرار می‏دهیم. تا کاملاً یکدست و شفاف شود.

-6 ژلاتین را پس از اینکه کمی خنک شد به مواد پنیر و خامه اضافه و مخلوط می‏کنیم.

-7 برای زیبایی بیشتر می‏توانیم مایه‏ی پنیر و خامه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و نیمی از آن را با چند قطره رنگ مجاز خوراکی (صورتی ملایم) مخلوط کنیم.

-8 دیواره ‏ی قالب را کمی چرب می‏کنیم و تعدادی از توت‏فرنگی‏ها را برش زده و به صورت ایستاده دور قالب، در روی کیک قرار می‏دهیم.

-9 مایه‏ی پنیر و خامه‏ی سفید رنگ را روی کیک می‏ریزیم و سطح آن را صاف کرده و روی آن مایه‏ ی صورتی رنگ را می‏ریزیم و سطحش را صاف و یکنواخت می‏کنیم.

-10 دسر را 3 ساعت درون یخچال قرار می‏دهیم تا کاملاً بسته شود.

-11 باقیمانده‏ ی توت‏ فرنگی‏ها را دو نیم می‏کنیم و روی چیزکیک می‏چینیم.

-12 در آخر سطح دسر را به وسیله‏ ی برس، ژله‏ ی براق کننده می‏مالیم و دوباره 1 ساعت در یخچال قرار می‏دهیم.

طرز تهیه‏ی گلیز رویه: (مواد براق کننده)

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می‏دهیم تا بجوشد و کمی غلیظ شود. نکته:

در اینجا از قالب Loose base (کف جدا شو) به شکل قلب استفاده شده است ولی می‏توانیم از قالب کمربندی به شکل گرد یا مربع یا قالب‏های تک نفره meno portion استفاده کنیم.

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی کرج , آموزش دسر کرج , بیسکوییت , دسر فانتزی


تاريخ : ۱۳٩۳/۳/۱٩ | ۸:٠۳ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.