سلام 

به دوستان عزیز .دستور کباب کوبیده را براتون گذاشتیم با لذت بخورید .قلب


سرو برای 2 تا 4 نفر:

 

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله (قلوه‏ گاه و مغز ران)            500 گرم

زعفران دم کرده                                 یک قاشق سوپخوری

پیاز                                                250 گرم

نمک                                              یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                        یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

-1 گوشت را یک بار با دنده‏ ی درشت چرخ گوشت، چرخ می‏کنیم.

-2 پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را کاملاً می‏گیریم تا به صورت تفاله درآید.

-3 گوشت چرخ کرده، تفاله‏ی پیاز، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را کاملاً مخلوط می‏کنیم و ورز می‏دهیم تا گوشت کاملاً چسبندگی پیدا کند.

-4 دست را مرطوب می‏کنیم و چانه‏ای به وزن 120 گرم از گوشت برمی‏داریم و به سیخ می‏زنیم. گوشت را به کمک انگشت شصت به سیخ می‏چسبانیم.

-5 کباب‏ها را روی حرارت متوسط می‏پزیم تا مغزپخت شود. کباب کوبیده در عین پختگی باید آب‏دار باشد.

-6 گوجه‏ فرنگی و فلفل سبز را به سیخ‏های نیم سانتی‏متری می‏زنیم و کباب می‏کنیم.

-7 ظرفی را که برای سرو کباب‏ها در نظر می‏گیریم، از قبل گرم می‏کنیم که کباب‏ها زود سرد نشود.

نکته‏هایی در مورد پخت کباب:

 

-1 می‎‏توانیم به جای زعفران از ادویه‏های معطر یا ادویه‏ی کاری برای طعم دادن کباب استفاده کنیم.

-2 قبل از اضافه کردن تفاله‏ ی پیاز، گوشت باید چسبندگی مناسب را داشته باشد.

-3 اگر کباب را برای سرو با چلو آماده می‏کنیم، از مقدار کمتری گوشت قلوه‏ گاه استفاده می‏کنیم.

-4 برای به سیخ کشیدن کباب کوبیده از سیخ‏های استیل 2 سانتی‏متری استفاده می‏کنیم.

-5 هنگامی که کباب را روی آتش قرار می‏دهیم، بلافاصله پس از یک دقیقه آن را برمی‏گردانیم تا کباب نریزد.

-6 اگر از کباب‏پز یا صفحه‏های چدنی استفاده می‏کنیم، از 15 دقیقه‏ی قبل آن را روشن می‏کنیم تا داغ شود.

-7 بهتر است کباب را روی زغال تهیه کنیم. هر وعده برای 4 نفر: شامل 1795 کیلوکالری

میزان کالری برای هر نفر: 449 کیلوکالری با تشکر از شهناز فصاحتی


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش آشپزی کرج , غذای سنتی , غذای ایرانی , کباب


تاريخ : ۱۳٩۳/٤/۱٦ | ۸:٢٥ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.