سلام 

این سالاد الویه ارا میتوانید برای تولد بخصوص تولد بچه ها درست کنید و با لذت نوش جان کنید.قلب

 


سرو برای 4 نفر

مواد لازم:

سیب ‏زمینی            300 گرم

تخم ‏مرغ                3 عدد

هویج                    3 عدد

سینه‏ ی مرغ           یک‏ عدد

خیارشور                 یک پیمانه

نخودفرنگی          یک پیمانه

سس مایونز          4 الی 5 پیمانه

نمک و فلفل         به مقدار لازم

خامه در صورت دلخواه                      یک پیمانه

سرکه ترخون یا آب خیارشور             یک‏چهارم الی یک‏دوم پیمانه

 

طرز تهیه:

1-      سیب‏ زمینی‏ها را پخته و اجازه می‏دهیم تا  کمی سرد شود، بعد رنده می‏کنیم.

2-     مرغ را با یک عدد پیاز، هویج و یک حبه سیر در روغن کمی تفت می‏دهیم؛ سپس نمک، فلفل و کمی آب به آن اضافه می‏کنیم، زمانی که مرغ پخته شد می‏توان مرغ را چرخ کرد.

3-   هویج و تخم‏ مرغ پخته شده را رنده کرده و نخودفرنگی را نیز می‏پزیم.

4-   سس مایونز را با نمک، فلفل و سرکه ترخون یا آب خیارشور مخلوط کرده؛ سپس خامه را اضافه و خوب با هم مخلوط می‏کنیم تا صاف و یکدست شود.

5-   مواد را به ترتیب: سیب ‏زمینی، سینه ‏ی مرغ، تخم ‏مرغ، نخودفرنگی، هویج و خیارشور را اضافه می‏کنیم و کمی هم می‏زنیم، 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می‏دهیم تا خنک شود

6-    برای تزیین سالاد روش‏های مختلفی وجود دارد. در این شماره 3 تزیین زیبا را به شما نشان خواهیم داد.

 

نکته: می‏توانیم سیب ‏زمینی و هویج و نخودفرنگی را به روش بخارپز هم تهیه کرد.

 

مواد لازم برای تزیین به شکل بستنی:

 

قیف بستنی                    به تعداد میهمانان

سس مایونز                    به میزان لازم

رنگی مجاز خوراکی            کمی

 

طرز تهیه:

 

1- قاشق اسکوپ بستنی  را کمی با روغن مایع چرب می‏کنیم. (با برس مناسب‏تر است)

2- از الویه ‏ای که درست کردیم و خنک شده 2 اسکوپ برداشته و روی نان بستنی قرار می‏دهیم.

سطح اولیه را به مایونز آغشته می‏کنیم.

3- می‏توانیم سس مایونز را با کمی رنگ مجاز به رنگ‏های دلخواه درآوریم.

4-  با کمک قیف و ماسوره شماره (1) مانند تصویر سطح سالاد را تزیین می‏کنیم.

نکته:

برای تهیه‏ی سرکه ترخون به صفحه‏ی سینی اردور کالباس مراجعه فرمایید.

منظور از آب خیارشور، آب مخلوط با سرکه خیارشورهای صنعتی می‏باشد.

 

نکته برای پخت نخودفرنگی:

بهتر است نخودها را در آب نمک ملایم با کمی نعنای تازه به مدت 10 الی 15 دقیقه (تا زمانی که کاملاً نرم شود) بپزیم و یا اینکه نخود را به مدت 3 الی 5 دقیقه بخار پز کنیم، خوب خشک کرده و در صورت تمایل کمی کره به آن‏ها اضافه کنیم.

می‏توان از یک‏چهارم قاشق چایخوری جوش ‏شیرین برای یک کیلو نخود استفاده کرد به این طریق که جوش ‏شیرین را در آبی که نخود در حال جوشیدن است ریخته تا رنگ سبز آن محفوظ بماند. در دستورات بعدی روش‏های دیگر پخت نخود را به شما آموزش خواهیم داد.

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش آشپزی کرج , آشپزی فوری , اردور , عصرانه


تاريخ : ۱۳٩۳/٤/٢٧ | ۱۱:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.