سلام

دوستان خوب اول از همه از شما متشکرم که با پیامهای دلگرم کننده تان ما را تشویق میکنید . دوما فکر میکنم اصلا دستور اش تا حالا نذاشتم نوش جان با عشق .قلبقلب

 


آش کشک شیراز

(مخصوص استان فارس)

مریم صادقی

مواد لازم :

نخود

یک پیمانه

برنج

2 پیمانه

گوشت چرخ‌کرده

100 گرم

گوشت دنده یا گردن

250 گرم

پیاز متوسط

2 عدد

پیاز بزرگ

4 عدد

بادمجان

یک کیلو

کشک

یک و یک دوم پیمانه

قره قروت

50 گرم

استاک قلم

3 پیمانه

گردو نگینی خردشده

یک پیمانه

آرد نخودچی

3 قاشق سوپخوری

نمک و زردچوبه

به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1- گوشت دنده را با یک عدد پیاز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک تکه چوب دارچین می‌پزیم.

2- برنج و نخود را هر کدام جداگانه کاملاً می‌پزیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

3- در این مرحله استاک قلم را به گوشت و برنج اضافه نموده و مرتب هم می‌زنیم تا مواد کش‌دار شود.

4- نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

5- بادمجان‌ها را پوست گرفته و به قطعات 5/2 سانتی‌متری برش زده، به آش اضافه می‌کنیم.

6- چهار عدد پیاز را به صورت خلالی خرد نموده، در روغن سرخ کرده و در آخر مقداری زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

7- نیمی از پیاز را به آش اضافه کرده و مابقی را برای تزیین نگه ‌می‌داریم.

8- گوشت چرخ‌کرده را به همراه یک پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته، کمی نمک، زردچوبه و با سه قاشق سوپخوری آرد نخودچی خوب ورز داده و کوفته ریزه‌های کوچکی درست می‌کنیم.

9- کوفته‌های آماده شده را در روغن سرخ نموده و به آش اضافه می‌کنیم.

10- قره قروت را به آش اضافه می‌کنیم تا کاملاً در آن حل شود.

11- آش را از روی حرارت برداشته، کشک و گردوی نگینی شده را اضافه می‌کنیم و با پیاز داغ، نعناع داغ و نیمه‌های گردو تزیین می‌کنیم.

 

نکته: به دلیل استفاده از کشک در این آش، از نمک کمتری استفاده می‌کنیم.

 

هر وعده برای 8 نفر: شامل 3413 کیلوکالری

میزان کالری برای هر نفر: 427 کیلوکالری

پخت: متوسط

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آموزش آشپزی کرج , غذای سالم , غذای سنتی , آش


تاريخ : ۱۳٩۳/٦/۳ | ٧:۱۸ ‎ب.ظ | نویسنده : نازنین کروریان | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.