آش انار

برنج، بلغور و لپه را به مدت ۲۴ ساعت خسی می کنیم.

۲- گوشت را به همراه نیمی از پیاز  سرخ شده و تا ۳ تا ۴ پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا نیم پخته شود، سپس نمک را اضافه می نماییم.

۳- برنج، بلغور  ولپه را با مابقی پیاز سرخ شده و روی حرارت قرار داده تا نیم پز شود

۴- دو سوم سبزی خرد شده را  اضافه نموده و یک سوم آن را در آخر به آش اضافه می کنیم.

۵- گوشت پخته را کوبیده و به آش اضافه می نماییم.

۶- رب انار، آب انار، نمک و فلفل و شکر را  به مواد افزوده و اجازه می دهیم، تا آش جا بیفتد.

۷- در انتها مابقی سبزی را به همراه گلپر و نعناع داغ به آش اضافه می نماییم.

: در قابلمه آش را در هنگام پخت نمی بندیم.

برای تزیین آش انار از نعناع داغ، پیاز داغ و دانه های انار استفاده می نماییم.

/ 0 نظر / 22 بازدید