پاته ی گوشت

پاته ی گوشت

مواد لازم:

گوشت ران گوساله خلال شده........................................... یک کیلو

کره.......................................................................................... 50 گرم

پنیر ورقه ای یا پنیر رنده شده.......................................به میزان لازم

نمک و فلفل......................................................................به میزان لازم

ذرت و نخود فرنگی........................................................یک پیمانه

جعفری ساطوری شده.................................................2 قاشق غذا خوری

سیر حبه شده..............................................................چند حبه

فلفل دلمه ای خلال شده........................................2 عدد

قارچ ورقه ای............................................................ 100 گرم

قرص عصاره ی گوشت.......................................... 1 عدد

مواد لازم برای خمیر:

روغن جامد............................................................55 گرم ( یا نصف روغن نصف کره)

آرد...........................................................................250 گرم

نمک.......................................................................به مقدار لازم

آب..........................................................................تا حدی که خمیر درست شود



طرز تهیه:

آرد و روغن را با هم مخلوط می کنیم تا روغن خوب به خورد آن برود و مثل دانه های شن شود.آب را کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر درست شود.خمیر در حدی باشد که به دست نچسبد.خمیر را داخل پلاستیک جای خنک می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.گوشت مغز ران را خلال کرده با نمک وفلفل می پزیم.خمیر استراحت کرده رابا وردنه باز می کنیم کف قالب کیک انگلیسی را روی خمیر می گذاریم و اندازه ی قالب را می گیریم و بالا و پایین خمیر را به اندازه ی قالب برش می دهیم و خمیر را بلند کرده داخل قالب پهن می کنیم بطوریکه خمیر کف و دیواره های قالب را بگیرد.اضافات خمیر را از آن جمع می کنیم.خمیر باید داخل قالب کاملا نازک پهن شود.روی خمیر داخل قالب کمی پنیر پیتزا می ریزیم. روی آن سیب زمینی سرخ شده یا چیپس خلالی می ریزیم بعد گوشت را می ریزیم ،نخود فرنگی ذرت و جعفری ساطوری شده را می ریزیم قارچ را هم اضافه کرده و مواد را با دست فشرده می کنیم یک لایه سس قرمز روی آن قرار می دهیم دوباره پنیر پیتزا می ریزیم .دوباره به همین ترتیب لایه لایه مواد را می ریزیم تا همه مواد تمام شود.

نکته:در صورت استفاده از سیر،آن را حین پخت به گوشت اضافه می کنیم.روی مواد نمک و فلفل وادویه می ریزیم ما بقی خمیر را روی میز باز کرده و این خمیر را روی قالب بر می گردانیم طوری که حالت در برای قالب پیدا کند (مواد داخل قالبرا با یک لایه دیگر خمیر می پوشانیم)با چنگال دور آن را فشار می دهیم و حالت میدهیم و اضافات خمیر را بر می داریم. روی خمیر چند سوراخ دایره ای بزرگ ایجاد می کنیم تا مغز آن کاملا پخته شود.روی خمیر را زرده تخم مرغ زده شده و زعفران را با قلمو می مالیم.در صورت دلخواه می توانیم روی آن کنجد بپاشیم.میگذاریم داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت 300 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت پخته شود.


/ 0 نظر / 62 بازدید