تارت پنیر

 

 

طرز تهیه خمیر تارت: 

ابتدا کره را در دمای محیط قرار داده تا کمی نرم شود. پودر قند الک شده را به ان اضافه نموده و با همزن میزنیم، کرم رنگ و سبک شود. دو طرف را مرتباً با لییک پاک کرده و به وسط ظرف منتقل میکنیم.

2- تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هرکدام را 2 الی 3 دقیقه میزنیم.

3- نمک و وانیل را هم اضافه می کنیم.

4- آرد ذرت، آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از الک رد میکنیم.

5- مواد خشک را به کره و تخم مرغ اضافه نموده، ابتدا با لیسک و سپس با دست مخلوط می کنیم.

6- خمیر را داخل پوشش نایلونی به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

7- پس از سپری شدن زمان استراحت، خمیر را 30 دقیقه در دمای محیط نگه داشته تا کمی نرم و قابل پهن کردن شود.

8- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلی متر باز کرده، دور وردنه را پیچیده به داخل قالب منتقل می کنیم.

9- اضافه های خمیر را می بریم و با چنگال در سطح خمیر چند سوراخ ایجاد میکنیم.

10- یک کاغذ روغنی را یه اندازه کف قالب بریده و روی خمیر قرار می دهیم.

11- مقداری نخود یا لوبیای خام را روی کاغذ می ریزم تا خمیر هنگام پخت پف نکند.

12- قالب را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت پانزده دقیقه قرار داده تا کاملاً سبک و طلایی شود.

طرز تهیه رویه تارت:

1-  زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سفیده را با درجه تند همزن در همه جهات می زنیم تا فرم گرفته و زمانی که ظرف را بر میگردانیم از ظرف نریزد.

2- زرده ها را با پودر قند و وانیل می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

3- آرد ذرت را در شیر حل میکنیم.

4- پنیر خامه ای را جداگانه می زنیم تا یکنواخت شده، سپس به زرده اضافه میکنیم.

5- شیر را آرام آرام به مخلوط فوق اضافه کرده با همزن می زنیم تا صاف و یکدست شود.

6- سفیده فرم گرفته را به مواد اضافه نموده، آهسته و به حالت دورانی مخلوط میکنیم.

7- مواد رویه تارت را روی خمیر پخته شده ریخته و مجدداً در فر با حرارت 189 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 45 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم.

8- پس از اینکه تارت کمی خنک شد به مدت 6 ساعت در یخچال قرار داده، سپس آنرا از ظرف خارج نموده و با یکی از کرمهای ذکر شده تزیین می کنیم.  

مواد لازم و طرز تهیه کرم پنیر جهت تزیین تارت:

100 گرم پنیرخامه ای را با دو قاشق سوپخوری پودر قند با همزن زده، سپس پودر خامه الک شده و وانیل را اضافه می کنیم. در صورت تمایل از یک قطره رنگ مجاز خوراکی استفاده میکنیم.

مواد لازم و طرز تهیه کرم رویال جهت تزیین تارت:

1 عدد سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کاملاً فرم بگیرد، سپس 75 گرم پودر قند را قاشق قاشق به سفیده اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه داده تا پودر قند تمام شود. در این کرم هم می گوییم از رنگهای مجاز خوراکی استفاده کنیم. 

مواد لازم و طرز تهیه روکش شکلات:

200 گرم شکلات تخته ای رنده شده را ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت غیر مسقیم مثل کتری یا سماور قرار داده، پس از آن 25 گرم روغن جامد را به شکلات افزوده و هم می زنیم تا شکلات صاف و یکدست شود

 

 

 

 

 

 

 

/ 0 نظر / 44 بازدید