میکس بستنی

سرو برای6 تا 8 نفر

مواد لازم:

 

بستنی وانیلی                                                 یک و نیم لیتر

بستنی کاکائویی                                              یک لیتر

مغز گردو، پسته، بادام و یا فندق بدون نمک            150 گرم

بیسکویت پتی بور کاکائویی                                 15 عدد

خامه                                                           100 گرم یا یک بسته‏ ی کوچک

شیر                                                             یک‏دوم پیمانه

نسکافه                                                         یک قاشق سوپخوری   طرز تهیه:

-1 مغز بادام، گردو و یا فندق را در تابه‏ای می‏ریزیم و روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت می‏دهیم (اگر از مغز پسته استفاده می‏کنیم، نیاز به تفت دادن ندارد).

-2 بستنی‏ها را از فریزر خارج می‏کنیم تا کمی نرم شود.

-3 نسکافه را در شیر ولرم حل می‏کنیم

-4 بیسکویت‏ ها را به صورت پودر در می‏آوریم.

-5 ظرف بلوری دیواره بلندی را انتخاب می‏کنیم و ته ظرف را با یک سوم از بستنی می‏پوشانیم.

-6 نیمی از بیسکویت پودر شده را روی بستنی می‏ریزیم و مقداری از نسکافه ‏ی حل شده در شیر را روی بیسکویت‏ ها می‏پاشیم.

-7 مغز دلخواه را خرد می‏کنیم و یک سوم آن را روی بیسکویت پودرشده می‏ریزیم.

-8 سپس با یک لایه خامه روی مغزها را می‏پوشانیم.

-9 یک بار دیگر این عمل را با بستنی کاکائویی تکرار می‏کنیم.

-10 در انتها یک دوم باقیمانده از بستنی وانیلی را روی مواد قبلی می‏ریزیم و بقیه ‏ی مغز دلخواه را روی آن می‏پاشیم.

-11 بستنی را در فریزر قرار داده و 30 دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج می‏کنیم.

پیشنهاد:

در صورت تمایل می‏توانیم از ترکیب چهار مغز استفاده کنیم. در این صورت مابین هر لایه را با یکی از مغزهای خردشده می‏پوشانیم.                                                    

/ 6 نظر / 44 بازدید
راحله

عالییییییییییییییییییییییییییی

راحله

عالییییییییییییییییییییییییییی پیش منم بیا

سارینا

وای این باید خعلی خوشمزه باشه.ممنون از دستورات خوبتون نازنین جان.میرم تو کارش

منصوره

20