اسوبوکو

 

 

 مواد لازم:

پیاز یک عدد سیر ۳ حبه آرد یک قاشق سوپخوری نمک یک ‏دوم قاشق چایخوری فلفل یک‏ چهارم قاشق چایخوری آویشن خشک به میزان لازم ماهیچه با استخوان یک کیلوگرم کره ۵۰ گرم آب‏لیمو یک قاشق سوپخوری پوست پرتقال یک‏ چهارم قاشق چایخوری پوست لیمو یک‏ چهارم قاشق چایخوری آب یک‏ پیمانه

مواد اولیه سس:

فلفل دلمه‏ ا ی یک‏ چهارم پیمانه سس کچاپ ۴ قاشق سوپخوری زنجفیل مقداری سرکه بالزامیک یک قاشق چایخوری آب گوشت غلیظ یک ‏چهارم پیمانه قارچ ۲۰۰ گرم

مواد اولیه پوره سیب زمینی:

سیب‏زمینی ۲۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم دوغ ترش یک‏دوم پیمانه

 

طرز تهیه:

۱- پیاز و سیر را پوست گرفته، پیاز را حلقه‏ حلقه می‏بریم و سیر را چهارگوش ریز می‏کنیم.

۲- آرد را با نمک، فلفل و آویشن مخلوط کرده و ماهیچه‏ه ا را در آن می‏غلتانیم.

۳- نیمی از کره‏ ی آب‏ کرده را به همراه حلقه‏ه ای پیاز، سیر و ماهیچه سرخ می‏کنیم تا به رنگ قهوه ‏ای روشن درآید.

۴- آب‏لیمو و پوست پرتقال و پوست لیموترش را اضافه کرده و درِ ظرف را می‏گذاریم و در حرارت ملایم یک ساعت می‏پزیم.

۵- در هنگام پخت هربار چند قاشق سوپخوری از آب گوشت داغ روی آن می‏ریزیم.

۶- ماهیچه‏ ها را یک‏بار پشت و رو می‏کنیم و ماهیچه‏ های آماده را گرم نگه می‏داریم.

۷- سس باقیمانده‏ ی تاوه را از صافی می‏گذرانیم و با باقیمانده‏ ی کره مخلوط کرده، نمک را به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه‏ی سس:

۱- فلفل دلمه‏ ای به رنگ‏های مختلف را خرد کرده و با کمی کره تفت می‏دهیم.

۲- سس کچاپ را با فلفل دلمه‏ ای و زنجفیل مخلوط کرده، سرکه بالزامیک به آن اضافه و آب گوشت غلیظ را به آن اضافه می‎‏کنیم.

۳- قارچ‏ ها را به ۴ قسمت تقسیم کرده و با کمی روغن تفت می‏دهیم و در صورت تمایل کمی با سس مخلوط کرده و زیر ماهیچه‏ ها قرار می‏دهیم.

۴- سس را روی ماهیچه‏ ها ریخته و با پوره سیب ‏زمینی و هویج آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه پوره سیب زمینی:

۱- سیب‏ زمینی‏ ها را پوست گرفته و بخارپز می‏کنیم.

۲- و سیب‏ زمینی‏ ها را له کرده و داغ‏ داغ کره را به آن اضافه می‏کنیم.

۳- روی حرارت دوغ را آرام‏ آرام به آن اضافه کرده تا پوره شکل بگیرد.

۴- نمک و فلفل را به آن اضافه و با اسکوپ بستنی آن را گرد کرده و کنار غذا استفاده می‏کنیم.

/ 0 نظر / 36 بازدید