پیتزای پیچ یا لقمه

مواد لازم:

سوسیس                        2 پیمانه

کالباس                          2 پیمانه

قارچ                              2 پیمانه

فلفل دلمه ‏ای                  یک پیمانه

پنیر پیتزا                                    به میزان لازم

فلفل                             یک قاشق چایخوری

جعفری خردشده               یک قاشق سوپخوری

گشنیز خردشده                یک قاشق سوپخوری

سس قرمز                      2 قاشق سوپخوری

نان باگت                       7 عدد (تک نفره)

 

طرز تهیه:

1-   سوسیس، قارچ، کالباس را خرد کرده و همه را جداگانه تفت* می‏دهیم.

2-   جعفری، گشنیز،  فلفل دلمه‏ ای خردشده و فلفل را به مواد اضافه می‏کنیم.

3-   درون نان‏ها را سس قرمز مالیده، از مواد درون نان‏ها ریخته و روی آن را پنیر پیتزا می‏ریزیم.

4-   نان‏ها را داخل فویل پیچیده و داخل فر یا مایکروفر 10 تا 15 دقیقه قرار می‏دهیم.

 

نکته:

مدت زمانی که داده شده برای این است که پنیر پیتزا آب شود.

*تفت دادن: یعنی ریختن مواد غذایی خرد شده (گوشت، ماهی، مرغ، تره‏بار و یا مخلوطی از این‏ها) در اندکی روغن داغ ریختن و به هم زدن آن‏ها با حرارت کم. عمل تفت دادن از 5 تا 10 دقیقه بیشتر طول نمی‏کشد.

/ 7 نظر / 49 بازدید
هستی

سلام عزیزم نازنینم چرا نظرات محبت امیزتون راخصوصی میفرستید عزیزم داخل رسپی هم عرض کردم به خاطرکالری بالاش اضافه نکردم

فاطمه

مرسی از غذاهاتون

سیده

وای چه خوب دیگه لازم نیست انقدر هزینه کنیم واسه آموزشگاه ها، از همین اینترنت میشه آموزش دید نه دیگه می ریم که پول اضافه بدیم نه دیگه لازمه وقتمون صرف آموزشگاه ها کنیم دستتون درد نکنه که به فکر جیب ماهایید[گل] با این حساب آموزشگاه ها همشون باید تعطیل کنن[تایید]

سرآشپزصورتی

واااااااااااااااااای من عاشقشم خیلی محشره تزیین فلفل دلمه ایشم نازه ممنونم

منصوره

سلام خوبید بچه ها من هم خیلی مجلات و سایت اینترنتی اشپزی رو می خوندم ولی قبل از اینکه این سایت رو ببینم تو کلاسهای همین اموزشگاه شرکت می کردم نکات ریزی که سر کلاس گفته می شه و همین که بالای سر غدا هستیم و استاد کلاس اموزش می ده با خوندن مطالب خیلی فرق داره من همیشه علاقه به آشپزی داشتم ولی مامانم هر وقت خراب می کردم کلی دعوام می کرد من هم یواشکی رفتم کلاس و خیلی الان بهتر درست می کنم مامانم با اون که دست پخت خوبی داره همش ازم می پرسه مثلا زعفرون دم کردن برنج ابکش کردن همه روشهای قدیمی و غلط رو اموزشگاه جدیدشو یاد می ده تازه خانم کروریان عزیز اون روز که دلمه رو بهم گفتید تلفنی برای نامزدم درست کردم کلی قسم خوردم تا باورش شد کار خودمه مرسی ازتون

سیده

من که این طور فکر نمی کنم منصوره خانم خودتی ، فکر کردی بازدید کنندگانتون خرن ببخشید البته ها یک ایمیل به من بده منصوره خانم کارت دارم من که هر چی از اینترنت و کتاب به خصوص شما که می گین قدیمی خانم رزا ی عزیز درست کردم فوق العاده شده پس الکی تبلیغ نکنین [شکست] بازم ممنون از مطالب استفاده کردم[تایید]