کروکت مرغ


مواد لازم:

فیله‏ ی مرغ........................ 3 عدد                  فلفل دلمه‏ ای رنگی ........................ یک عدد  

جعفری ساطوری...................... 2 قاشق سوپخوری       سوسیس............................. یک ‏عدد

آرد نشاسته ذرت..................... یک قاشق سوپخوری     شیر.................................. 5 قاشق سوپخوری     

آرد سفید............................. یک قاشق چایخوری سر پُر      

آویشن.............................. یک‏ چهارم قاشق چایخوری  کنسرو قارچ نگینی‏ شده............. 2 عدد

آردسوخاری............................. به میزان لازم                    تخم‏ مرغ کامل................... یک عدد

پیاز کمی سرخ شده.....................یک عدد

نمک و فلفل، آویشن............................................... به میزان لازم


طرز تهیه:

فیله‏ها را نگینی خرد می‏کنیم و به همراه 2 قاشق سوپخوری روغن مایع بیشتر از حد معمول تفت می دهیم. یک‏دوم عصاره به مرغ اضافه و سپس سوسیس خردشده و فلفل دلمه‏ای را اضافه، در آخر قارچ و جعفری را اضافه و یک دقیقه تفت می‏دهیم. سپس آرد ذرت و آرد سفید را اضافه و چند دقیقه تفت می‏دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و در نهایت شیر را کم‏کم اضافه کرده و هم می‏زنیم تا حالت خمیری پیدا کند. این مواد را کنار گذاشته تا کمی خنک شود. آویشن و پیاز کمی سرخ شده را زمانی که از روی حرارت برداشتیم اضافه می‏کنیم تا عطرش بماند و تغییر رنگ ندهد. از مواد به اندازه‏ی یک گردو برداشته، در دست به حالت بیضی فرم داده و داخل تخم‏مرغ زده‏شده و سپس آرد سوخاری می‏غلطانیم، یک ساعت در یخچال استراحت داده سپس درون روغن سرخ می‏کنیم. نکته: کراکت میگو و ماهی عینا همین است فقط ماهی و میگو را نگینی می ریزیم. کلیه مواد باید ساطوری ریز خرد شود تا کراکت بافت بهتری داشته باشد.


/ 0 نظر / 61 بازدید