پلو چینی


مواد لازم:

برنج............................................... 3 پیمانه

سینه مرغ یا فیله  گوساله اسلایس شده.................. 150 گرم

قارچ تازه......................................... 1 پیمانه

تخم مرغ.......................................... 2 عدد

روغن مایع یا زیتون............................ به مقدار لازم

سویا سس و سس گوجه......................... از هر کدام ¼ پیمانه

پیازچه............................................ 5 عدد

نشاسته ذرت..................................... 1 قاشق سوپخوری

نخود سبز...................................... 1 پیمانه

زنجبیل......................................... یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برنج را کمی زنده تر آبکش کرده. مرغ یا فیله را با سویا سس مزه دار کرده و تفت می دهیم.

قارچ را کمی تفت داده، پیازچه ها را به اندازه بند انگشت یا کوچکتر برش داده.

 در ظرفی نشاسته ذرت و نصفی از سویا سس را ریخته مرغ یا گوشت و قارچ را اضافه کرده

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه نیمرو کرده.

کلیه مواد را لابه لای برنج ریخته و می گذاریم دم بکشد.

در آخر برنج را با پیازچه تزیین کرده و سرو میکنیم

سس شیرین:

سس کچاپ......................................... یک دوم پیمانه

آب جوش............................................. یک چهارم پیمانه

شکر..................................................... 1 قاشق سوپخوری

شکر را در آب جوش حل کرده به سس کچاب اضافه می کنیم

/ 0 نظر / 38 بازدید