بیسکویت پنیر (آمریکایی)
بیسکویت پنیر (آمریکایی)
سطح کار: متوسط
سرو برای 8 کودک
مواد لازم:
کره یا روغن جامد یک دوم پیمانه
پنیر خامه ای یک دوم پیمانه
پودر شکر یک دوم پیمانه
زرده ی تخم مرغ یک عدد
نمک یک پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری یا 3 قطره
طرز تهیه:
1- کره و پودر شکر را میزنیم تا پف کند و سفید شود.
2- زرده ی تخم مرغ، وانیل و پنیر خامه ای را مخلوط میکنیم.
3- نمک را با آرد مخلوط کرده؛ سپس آن را الک میکنیم و آرام آرام به مواد بالا اضافه میکنیم، میتوانیم با نوک انگشت به خورد بقیه مواد بدهیم.
4- خمیر را در کیسه ای قرار میدهیم تا نیم ساعت استراحت کند.
5- سپس آنرا به قطر 5/0 سانت باز کرده و به دلخواه قالب میزنیم.
6- سینی فر را کاغذ انداخته، با حرارت 135 درجه ی سانتیگراد به مدت 30 دقیقه میپزیم.
7- میتوانیم بیسکویت را با کرم رویال رنگی تزیین کنیم.
طرز تهیه ی کرم رویال:
1- دو عدد سفیده ی تخم مرغ را میزنیم تا فرم بگیرد.
2- 150 گرم پودرقند الک شده را کم کم به آن اضافه کرده تا مایع نسبتاً سفتی بدست بیاید. (میتوان آن را به رنگهای دلخواه درآورد)
نکته: میتوان قبل از پخت، خلال دندان را خیس کرده و در انتهای بیسکویت قرار داده تا بعد از پخت بتوان آن را به فرمهای مختلف تزیین کنیم. خیس کردن خلال مانع از سوختن آن در فر میشود.
سلام مرسی که به وبلاگم سر زدید ، ممنونم از تشویقتون [گل]
سلام نازنین عزیز ، با کمال میل ، منم شمارو لینک میکنم
ممنون به من سر زدید و در مورد خامه کمک کردید شما با افتخار لینک شدید