میتلف (پایه)

مواد لازم:

پیازنگینی شده.............................. 2و سه چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده......................... 700 گرم

قارچ.............................................. یک دوم پیمانه

سس کچاپ.................................. یک دوم پیمانه

تخم مرغ زده شده...................... 2 عدد

نان خشک پودر شده................. یک پیمانه

پنیر پیتزا(دلخواه)..................... 200 گرم

نمک وفلفل................................... به میزان لازم

سس خردل........................................... یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

1- فر را با حرارت 150 درجه روشن کنید.

2- پیاز، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و بقیه مواد، بجز پنیر پیتزا را با هم مخلوط

کرده خوب ورز دهید تا نرم شود.

3- نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را در قالب لوف ریخته.

4- به مدت 3 ربع در فر قرار دهید.

نکته: در صورت تمایل زیر قالب لوف یک برش نان باکت قرار داده و روی آنرا سس کچاپ ریخته و سپس مایع گوشتی را روی آن قرار می دهیم تا لطیف تر شود.


/ 0 نظر / 60 بازدید