کوفته روسی


مواد لازم:

سیب زمینی پخته.................................. 900 گرم

لپه.................................................. یک سوم پیمانه

آرد نخود چی............................. دو سوم پیمانه

نعنا تازه......................................... یک قاشق سوپخوری

جعفری ریز شده.......................... یک قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ............................ یک عدد

آب لیمو..................................... یک قاشق سوپخوری

نمک............................................. 2 قاشق چایخوری

روغن جامد............................... 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ زده شده................................ یک عدد

طرز تهیه:

لپه ها را به مدت 45 دقیقه می پزیم. سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوره می کنیم.

لپه پخته شده ، پوره ، آرد نخود چی ،نمک و زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم.

به اندازه یک توپ کوچک برداشته و داخل تخم مرغ زده شده می غلتانیم و در آرد سوخاری زده و در

روغن سرخ می کنیم و می توان با سس تمبر هندی سرو کنیم.

مواد لازم برای سس:

آب جوش.................................. 4/1 پیمانه

تمبر هندی................................. 4/1 پیمانه

زنجفیل......................................... کمی (یک نوک قاشق)

شکر و سرکه............................... در صورت لزوم

طرز تهیه:

تمبر هندی را 30 دقیقه در آب جوش خیس می کنیم.

سپس از صافی رد کرده ، با باقیه مواد مخلوط و مواد را تا حد جوشیدن گرم می کنیم تا سس قوام آید. 


/ 2 نظر / 107 بازدید
airintours

به پیج ماهم سر بزنید https://airintours.persianblog.ir/