پای گوشت مرغ و گوجه فرنگی

 

 

گوشت چرخ‏ کرده ۳۰۰ گرم روغن زیتون یک قاشق سوپخوری پوره‏ ی گوجه‏ فرنگی ۱۵۰ گرم نخودفرنگی ۱۵۰ گرم رب گوجه‏ فرنگی ۲ قاشق سوپخوری نمک، فلفل به مقدار لازم شکر ۲ قاشق سوپخوری آب‏لیمو ۲ قاشق سوپخوری پیاز یک عدد سویاسس ۲ قاشق سوپخوری کچاپ ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم خمیر پای:

ماست سفت یک پیمانه مایع خمیر یک قاشق چایخوری روغن مایع یک‏ چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق چایخوری برای عمل آوردن مایع خمیر آب یک‏ دوم پیمانه نمک به مقدار لازم آرد به مقدار لازم

 

۱- قالب‏های مافین را چرب کرده، خمیر پیراشکی را گِرد قالب زده و درون ظرف می‏گذاریم.

۲- مایع را درون آن ریخته و با خمیر روی آن درب می‏گذاریم و با برس زرده‏ ی تخم ‏مرغ را روی آن می مالیم.

۳- روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده، برای ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه‏ ی سانتی‏گراد می‏پزیم با سس گوجه سرو می‏کنیم.ز

طرز تهیه سس:

۱- پیاز را نگینی خرد کرده و تفت داده و گوشت را به آن اضافه می‏کنیم.

۲- رب‏ گوجه ‏فرنگی را جداگانه تفت می‏دهیم و گوجه‏ فرنگی بدون پوستِ له شده را به آن اضافه می‏کنیم.

۳- نخودفرنگی را پخته، همراه با رب‏ گوجه، شکر، آب‏لیمو یا کچاپ و سویاسس به گوشت  اضافه می‏کنیم.

طرز تهیه خمیر پای:

۱- مایع خمیر را با شکر مخلوط کرده و با یک‏ دوم پیمانه آب ولرم مخلوط می‏کنیم.

۲- بعد از عمل آمدن مایع خمیر، ماست سفت، تخم مرغ و روغن مایع را اضافه می کنیم.

۳- آرد را با نمک مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم، آرد را به حدی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

۴- خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت می‏دهیم، سپس آن را روی میز آردپاشی شده باز کرده،‌ قالب زده و داخل قالب مافین قرار می‏دهیم.

/ 0 نظر / 36 بازدید