کیک هویج

کیک هویج

مواد لازم:


تخم مرغ...................... 5 عدد

شکر.......................... 250 گرم

روغن مایع................... 1 پیمانه

شیر.......................... 3 قاشق سوپخوری

آرد......................... 300 گرم

دارچین.................... 1 قاشق چایخوری

نمک......................... کمی

هویج رنده شده.......... 1 پیمانه

گردو خرد شده........ 80 گرم

بیکنگ پودر........... 2 قاشق چایخوری

مواد لازم کرم پنیر:

پنیر خامه ای........... 60 گرم

رنده پوست پرتقال........... 1 قاشق چایخوری

کره نرم.................... 30 گرم

خامه فرم گرفته............... 100 گرم

طرز تهیه:

قالبی به ابعاد23×23 سانتی‏متر را چرب و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. تخم‏مرغ‏ها را با شکر و روغن مایع مخلوط و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و یک دست شود. شیر را اضافه و مواد خشک را که شامل نمک، آرد، بیکینگ‏پودر و دارچین می‏باشد 2 بار الک کنید و به مواد فوق بیفزایید هویج رنده‏شده و گردوی خردشده را اضافه و مخلوط کنید، مایه را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه‏ی سانتی‏گراد یا 350 درجه‏ی فارنهایت در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 60 دقیقه قراردهید. پس از خنک شدن در صورت تمایل روی کیک را با کرم پنیر بپوشانید و با هویج‏هایی از مارسیپان تزیین کنید.

طرز تهیه کرم:

پنیر خامه‏ای را با همزن برقی بزنید و کره را بیفزایید بعد پوست پرتقال رنده‏شده و خامه فرم گرفته را افزوده مواد را با هم ترکیب کنید تا صاف و یکدست شود.


/ 1 نظر / 41 بازدید
airintours

https://airintours.persianblog.ir/ به پیج ماهم سر بزنید