پیتزای سیب ‏زمینی (گیاهی)

سرو برای 2 نفر:

 

سیب‎‏زمینی                            2 عدد متوسط (یا یک عدد بزرگ)

پیاز حلقه یا نگینی شده             یک عدد کوچک

پنیر موزارلا                            یک پیمانه

قارچ                                    3 عدد

سس کچاپ                            یک قاشق سوپخوری

سس فرانسوی یا مایونز              یک قاشق سوپخوری

گوجه‏ فرنگی سفت                    2 عدد متوسط

سویاسس                              2 قاشق سوپخوری

روغن مایع یا روغن زیتون          یک قاشق سوپخوری

آویشن                                 یک چهارم قاشق چایخوری

نمک                                   یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل                                   یک هشتم قاشق چایخوری           

طرز تهیه:

 -1 پیازها را به صورت نازک حلقه می ‏کنیم. (یا به شکل نگینی خرد می ‏کنیم)

-2 پوست و هسته‏ ی گوجه ‏فرنگی ‏ها را می‏گیریم و فیله می‏ کنیم. (مطابق عکس)

-3 گوجه فرنگی‏ های فیله شده را یک دقیقه در مایکروویو با حرارت متوسط می‏ پزیم.

-4 قارچ‏ها را می ‏شوییم و به صورت حلقه ‏ای برش می ‏زنیم و یک دقیقه در ظرف مناسب مایکروویو دیواره کوتاه، با حرارت متوسط می ‏پزیم.

-5 سیب‏ زمینی‏ ها را پوست گرفته و به قطر یک سانتی‏متر حلقه‏ حلقه می‏ کنیم.

-6 سویاسس و روغن زیتون را مخلوط کرده و با برس روی سیب ‏زمینی‏ ها می‏ مالیم و 5 دقیقه در مایکروویو با حررات متوسط می‏ پزیم.

-7 در صورت تمایل، سس کچاپ و سس فرانسوی را مخلوط می‏ کنیم و روی سیب‏ زمینی‏ ها می‏ مالیم و در ظرف مناسب می‏ چینیم.

-8 قارچ، پیاز حلقه ‏شده، فیله‏ ی گوجه ‏فرنگی را روی سیب ‏زمینی‏ ها قرار می‏ دهیم و روی آن مقداری نمک، آویشن و فلفل می‏ پاشیم.

-9 پنیر رنده ‏شده را روی پیتزاها ریخته و 2 دقیقه در مایکروویو با حرارت متوسط می‏ پزیم.

طریقه‏ ی شستن قارچ:

 

قارچ‏ ها را زیر آب جاری شسته و روی دستمال آشپزخانه قرار می‏ دهیم تا خشک شود. سپس حلقه‏ حلقه برش می‏ زنیم و دوباره روی دستمال پهن می ‏کنیم تا کاملاً خشک شود و در زمان پخت آب نیندازد.

هر وعده برای 2 نفر: شامل 728 کیلوکالری

 

میزان کالری برای هر نفر: 364 کیلوکالری

/ 3 نظر / 15 بازدید
منصوره

20مثل همیشه

منصوره

20مثل همیشه

منصوره

[خنده]