کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

مواد لازم:


کره...................................... 185 گرم

شکر.................................... 300 گرم

تخم مرغ............................. 3 عدد

آرد..................................... 300 گرم

شیر کم چرب...................... 280 گرم

پودر کاکائو............................ 90 گرم

بیکینگ پودر........................ 1 قاشق چایخوری

وانیل.................................... 8/1 قاشق چایخوری


مواد لازم برای پوشش روی کیک:(گاناش)

شکلات سیاه خرد شده..................... 250 گرم

خامه......................................... 125 میلی لیتر

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. قالبی به قطر 23 سانتی متر را چرب و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره وشکر را با همزن برقی بزنید تا سفی و سبک شود و وانیل را بیفزایید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و بین هر اضافه کردن خوب بزنید. با یک قاشق فلزی و به تناوب مخلوط آرد با بیکینگ پودر کاکائو را به همراه شیر به مایه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت بپزید. بعد از خنک شدن کیک را روی پنجره سینی قرار دهید و کرم گاناش را روی آن بریزید و با ترافل های شکلاتی تزیین کنید.

طرز تهیه کرم گاناش:

خامه را در ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه کمی گرم شود سپس شکلات بیفزایید و به هم بزنید و به هم بزنید تا کرم صاف و یکدست شود.


/ 0 نظر / 43 بازدید