فرنج تست

مواد لازم:

کره................................................... 100 گرم

شکر قهوه ایی.................................. یک و یک دوم پیمانه

دارچین............................................ یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ........................................ 6 عدد

شیر.............................................. یک و یک دوم پیمانه

نان تست.................................... 12 عدد

آرد............................................. 100 گرم

طرز تهیه:

1- کره و نصف شکر قهوه ایی را و دارچین ، آرد را با هم مخلوط کنید.

2- نصف شکر قهوه ایی را در قالب 12×9 بریزید.

3- 6 عدد از نان ها را روی شکر قهوه ایی قرار دهید.

4- و بقیه نان ها را روی لایه اول نان ها قرار دهید.

5- تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده روی نان ها ریخته.

6- مخلوط کره له شده و شکر قهوه ایی و دارچین، آرد را با هم روی نان ها می ریزیم.

7- یک شب قالب را در یخچال قرار دهید.

8- آنرا درفر 170 درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.

9- می توان نان ها را به قطعات کوچکتر خرد کرده و در ظرف قرار می دهیم.

/ 0 نظر / 40 بازدید