فرنچ تست

 

موادلازم:

 

زرده‏ ی تخم‏مرغ             یک عدد

شیر                           یک ‏دوم پیمانه (معادل 80 گرم)

نان تست                    4 اسلایس

شکر                          یک‏ چهارم پیمانه (معادل 38 گرم)

طرز تهیه:

 

-1 زرده‏‏ ی تخم‏مرغ، شیر و شکر را با هم خوب مخلوط می‏کنیم.

-2 نان‏های تست را 2 ثانیه در این مخلوط قرار می‏دهیم.

-3 سپس در روغن سرخ می‏کنیم.

پیشنهاد:

 

-1 می‏توانیم نان تست را به اشکال مختلف برش‏زده و یا قالب بزنیم.

-2 می‏توانیم دو طرف فرنچ تست را روی صفحه‏ ی گریل برشته کنیم. هر وعده برای 10 نفر: شامل 420 کیلوکالری

میزان کالری برای هر نفر: 42 کیلوکالری

/ 0 نظر / 50 بازدید