ماهی شکم پر



موادلازم:

فلفل........................... به میزان لازم

نمک........................... به میزان لازم

ادویه.......................... به میزان لازم

گردو........................... 50 تا 100 گرم

تمر هندی...................... به میزان لازم

سیر............................. 250 گرم خرد شده

پیاز............................. 1 عدد خرد شده

ماهی........................... 1 عدد

گشنیز.......................... 250 گرم خرد شده

زردچوبه....................... به میزان لازم

روغن سرخ کردنی............ به میزان لازم

طرزتهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم

مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم

درب ظرف را می بندیم بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان

 می بندیم

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود


/ 0 نظر / 33 بازدید