همبرگر تایلندی
سرو برای 4 نفر
مواد لازم:
گوشت چرخشده 400 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز کوچک یک عدد
گشنیز ساطوریشده 3 قاشق غذاخوری
پیازچه درشت 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر 2 حبه
آبلیموی تازه یک قاشق سوپخوری
سویاسس یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز چیلی دانه گرفته یک عدد کوچک
خیارشور متوسط 3 عدد
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
هویج متوسط (پخته و خردشده) یک عدد
طرز تهیه:
-1 گوشت، پیاز رنده شدهی آب گرفته و سیر را در دستگاه غذاساز میریزیم تا کاملاً یکدست و چسبنده شود.
-2 قارچها را ریز خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم. برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ یک قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه میکنیم.
-3 گشنیز و پیازچهی خردشده و قارچ تفت داده شده را با مایهی گوشت و پیاز مخلوط کرده و نمک، فلفل چیلی خردشده و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم.
-4 مواد همبرگر را به چهارقسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر یک به صورت گلوله درآورده و مابین دو کیسهی فریزر قرار میدهیم تا به صورت یکنواخت صاف و پهن شود.
-5 همبرگرها را در مقداری روغن سرخ میکنیم.
-6 سس مایونز نمک، فلفل قرمز و سیاه، سویاسس، هویج و خیارشور ریز خردشده را با هم مخلوط میکنیم.
-7 نانهای مخصوص همبرگر را از وسط به دو نیم میکنیم.
-8 کاهو را به صورت رشتهای خرد میکنیم.
-9 سس آماده شده را روی نانها میمالیم و مقداری کاهو روی آن قرار میدهیم.
-10 همبرگر سرخ شده را روی کاهوها میگذاریم و نیمهی دیگر نان را روی آن قرار میدهیم.
نکته:
یک آجر نسوز کوچک را میشوییم و کاملاً داخل فویل میپیچیم. زمانی که همبرگرها را درون تابه میگذاریم. آجر را روی آن قرار میدهیم. تا گوشت در هنگام سرخ شدن جمع و کوچک نشود.