همبرگر تایلندی

سرو برای 4 نفر

مواد لازم:

 

گوشت چرخ‏شده                          400 گرم

قارچ                                         200 گرم

پیاز کوچک                                 یک عدد

گشنیز ساطوری‏شده                      3 قاشق غذاخوری

پیازچه درشت                              2 عدد

نمک و فلفل سیاه                          به میزان لازم

سیر                                           2 حبه

آب‏لیموی تازه                               یک قاشق سوپخوری

سویاسس                                     یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز چیلی دانه گرفته               یک عدد کوچک

خیارشور متوسط                            3 عدد

سس مایونز                                   4 قاشق غذاخوری

هویج متوسط (پخته و خردشده)          یک عدد

 

طرز تهیه:

-1 گوشت، پیاز رنده شده‏ی آب گرفته و سیر را در دستگاه غذاساز می‏ریزیم تا کاملاً یکدست و چسبنده شود.

-2 قارچ‏ها را ریز خرد می‏کنیم و با کمی روغن تفت می‏دهیم. برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ یک قاشق سوپخوری آب‏لیمو به آن اضافه می‏کنیم.

-3 گشنیز و پیازچه‏ی خردشده و قارچ تفت داده شده را با مایه‏ی گوشت و پیاز مخلوط کرده و نمک، فلفل چیلی خردشده و فلفل سیاه را به آن اضافه می‏کنیم.

-4 مواد همبرگر را به چهارقسمت مساوی تقسیم می‏کنیم و هر یک به صورت گلوله درآورده و مابین دو کیسه‏ی  فریزر قرار می‏دهیم تا به صورت یکنواخت صاف           و پهن شود.

-5 همبرگرها را در مقداری روغن سرخ می‏کنیم.

-6  سس مایونز نمک، فلفل قرمز و سیاه، سویاسس، هویج و خیارشور ریز خردشده را با هم مخلوط می‏کنیم.

-7 نان‏های مخصوص همبرگر را از وسط به دو نیم می‏کنیم.

-8 کاهو را به صورت رشته‏ای خرد می‏کنیم.

-9 سس آماده شده را روی نان‏ها می‏مالیم و مقداری کاهو روی آن قرار می‏دهیم.

-10 همبرگر سرخ شده را روی کاهوها می‏گذاریم و نیمه‏ی دیگر نان را روی آن قرار می‏دهیم.

نکته:

 

یک آجر نسوز کوچک را می‏شوییم و کاملاً داخل فویل می‏پیچیم. زمانی که همبرگرها را درون تابه می‏گذاریم. آجر را روی آن قرار می‏دهیم. تا گوشت در هنگام سرخ شدن جمع و کوچک نشود.

/ 0 نظر / 39 بازدید