لوبیا و پنیر خامه ایی ( پیش غذا)

لوبیا و پنیر خامه ای (پیش غذا)

مواد لازم:

ماست خامه ای.................................................. یک پیمانه

لوبیا سفید و چرخ شده.................................... 500 گرم

پنیر خامه ایی.................................................. 150 گرم

پنیر مکزیکی.................................................. یک پیمانه

سس سالسا................................................... یک چهارم پیمانه

تاکو............................................................. یک پاکت

طرز تهیه:

1- فر را با حرارت 170 درجه روشن کرده.

2- لوبیا، ماست خامه ایی و پنیر خامه ایی را مخلوط کرده و سس سالسا را نیز اضافه کنید.

3- آنرا در ظرف پیرکس 8×8 پهن کرده روی آنرا پنیر ریخته .

4- به مدت 25 دقیقه آنرا در فر قرار می دهیم.

5- نوش جان با چاشنی عشق.....

/ 0 نظر / 59 بازدید