بیسکیتی فندقی

مواد لازم:

شکر دانه ریز                                             150 گرم

تخم مرغ زده شده                                     2 عدد

زرده تخم مرغ                                           2 عدد

آرد                                                              250 گرم

بکینگ پودر                                                یک دوم قاشق چایخوری

فندق تست شده                                         100 گرم

وانیل                                                            یک چهارم قاشق چایخوری

یا رنده پوست پرتقال                                  یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

1-ابتدا فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

2- سینی فر را با کاغذ رو غنی می پوشانیم.

3- تخم مرغ های کامل را هم زده و حدوداً 3 قاشق سوپخوری از آن را برای رومال بیسکیتی کنار می گذاریم.

4- سپس زرده و شکر را به همراه وانیل به تخم مرغ های زده شده اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 4 تا 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا سفید رنگ و کش دار شود.

5- سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک نموده به مایه اضافه می کنیم.

6- فندق تست شده را داخل خمیر ریخته، مخلوط می نماییم.

7- خمیر را در سینی به شکل لوف ( مستطیل شکل ) با ابعاد 28 در 6 شکل می دهیم.

8- سه قاشق از زرده ا ی را که کنار گذاشته بودیم با برس روی بیسکیتی می مالیم.

9- بیسکیتی را در طبقه وسط فر به مدت 25 دقیقه قرار داده تا سوی آن طلایی شود.

10- شیرینی را از فر خارج نموده به مدت 5 دقیقه صبر کرده تا کمی خنک شود.

11- سپس آن را به قطعات 1 سانتی متری برش زده و در سینی فر می چینبم.

12- برش های شیرینی را به مدت 5 دقیقه تست کرده و پس از 5 دقیقه آن را بر می گردانیم تا سطح دیگر شیرینی نیز طلایی شود.

 

نکته:

1-خمیر بیسکیتی نسبتاً سفت است.

2- بیسکیتی را همراه با قهوه گرم سرو می کنیم.

3- بیسکیتی را می توان به مدت سه هفته در دمای محیط و در ظرف در بسته نگهداری کرد.

/ 2 نظر / 38 بازدید
سعیده

قبلا از رو دستور مجله تون درست کردم خیلی خوشمزه شده بود

شهیدی

درست کردم خراب شد مثل سنگ شد[زودباش]