نودل با سینه ماهی بیگهد (کپور سر گنده)

t-mavadelazem-1.pngt-sathekar-1.png


فتوچینی۳۰ گرمروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریفیله ماهی بیگهد۴۵۰ گرم یا ۸ تکهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازماسفناج ریز و تازه۶ پیمانهفلفل دلمه ای زرد یا قرمزسرخ شدهنصف پیمانهسس سالاد با سرکه بالزامیکنصف پیمانه

t-tarztahaye.png

فتوچینی را بپزید و آبکش کنید، حتما قسمت قفسه ی سینه ی ماهی بیگهد را به این کار اختصاص دهید

چون استخوان و تیغ بسیار درشت در کمتری نسبت به ناحیه دم دارد. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

روی ماهی بمالید،نمک و فلفل را بزنید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و ماهی را داخل آن قرار

دهید، تا ماهی بپزد ( ۸ تا ۱۲ دقیقه) ماهی را از تابه خارج کنید. برگ های اسفناج و فلفل دلمه ها را

همراه با بقیه روغن زیتون داخل تابه بریزید تا ۲ دقیقه بپزد. فتوچینی را داخل تابه بریزید ، سپس

سس سالاد، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را داخل ۴ کاسه تقسیم کنید و ماهی ها را روی آنها

قرار دهید


/ 0 نظر / 10 بازدید