کیش قارچ و پیازچه


مواد لازم:(خمیر کیش)

آرد................................................. 200گرم

نمک.............................................. 2/1 قاشق چایخوری

زیره............................................... 2/1 قاشق چایخوری

کره نرم..........................................50 گرم

روغن جامد.....................................50 گرم

تخم مرغ........................................ 1 عدد

آب یا شیر سرد........................... 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم:(داخل کیش)

کره و روغن جمعا...................................... 25 گرم

قارچ ......................................................... 150 گرم

کالباس خشک ........................................ 6 ورق نازک

پیازچه خرد شده .................................... 4/1 پیمانه

تخم مرغ ................................................ 1 عدد

خامه ..................................................... 50 گرم

پنیر موتزارلایا پیتزا............................ 100 تا 150 گرم

طرز تهیه (خمیر) : آرد الک شده به همراه زیره و نمک مخلوط شود ،کره را تکه تکه کرده اضافه می کنیم سپس به آرامی و با نک انگشت کره را به خرد آرد می دهیم.در این زمان آرد و کره حالت گلوله گلوله پیدا می کند،سپس شیر سرد و تخم مرغ را اضافه کرده باز با نک انگشتان مواد را مخلوط کرده تا خمیر فرم بگیرد.سپس داخل کیسه قرار داده و در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. توجه: به هیج وجه این خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا به روغن می افتد.

 طرز تهیه : (مواد داخل کیش) : ابتدا قارچ را با فلفل سیاه تفت داده تا آب قارچ کشیده شود.پیازچه و ژامبون را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس مواد را به ظرف دیگری انتقال می دهیم تا سرد شود.خمیر را با وردنه و به کمک کمی آرد روی سطحی صاف باز می کنیم.سپس داخل ظرف مخصوص خمیر کیش را انداخته و خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم تا پف نکند.ابتدا پنیر را روی خمیر می ریزیم سپس مواد قارچ را و در نهایت خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده روی مواد میریزیم.ظرف را داخل فر 180-175 به مدت 20 – 15 دقیقه قرار می دهیم.

نکته: 1-خمیر که از قالب جدا شد و رویه آن طلایی شد نشان دهنده ی آن است که کاملا پخته است.2-ضخامت خمیر   

3 الی 2 میلی متر باشد.3-وقتی که سرد شد برش دهید تا خمیر خورد نشود.


/ 0 نظر / 47 بازدید