مربای معجون

 

 

 

هویج ۵۰۰ گرم خلال پوست پرتقال ۲۵۰ گرم شکر ۹۰۰ گرم گلاب یک پیمانه خلال پسته ۵۰ گرم خلال بادام ۵۰ گرم زعفران دم‌کرده غلیط یک قاشق سوپخوری سرخالی هل ساییده الک‌شده یک قاشق سوپخوری کمی سر پر آب ۵ تا ۶ پیمانه

 

۱- ابتدا خلال پوست پرتقال را سه بار در آب می‌جوشانیم، تا تلخی پوست پرتقال از بین برود.

۲- پس از شیرین شدن خلال‌های پوست پرتقال، آن را به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم.

۳- هویج را به‌صورت درشت رنده کرده و با مقداری آب می‌پزیم.

۴- آب و شکر را در یک قابلمه‌ی لعابی و یا تفلون جوش آورده، هویج رنده شده و خلال پوست پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم.

۵- سپس گلاب، زعفران، هل و خلال بادام را اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا مربا قوام پیدا کند.

۶- خلال پسته را قبل از این‌که مربا را از روی حرارت برداریم، اضافه می‌کنیم؛ چون در غیر این‌صورت رنگ سبز پسته از بین می‌رود

/ 0 نظر / 28 بازدید